Școala de vară 2016 – Orientarea profesională prin testarea abilităților personale și cunoasterea cerintelor de angajare

Comunicat de presă - lansarea procesului de selectare a tinerilor pentru participarea la scoala de vară - Orientarea profesională - prin testarea abilităților personale și cunoasterea cerintelor de angajare

Asociația Națională a Tinerilor Manageri (ANTiM) în colaborare cu Universul Dezvoltării SRL cu susținerea financiară a Ministerului Tineretului si Sportului al RM (MTS) organizează în perioada 18-22 iulie 2016 la Chisinau, școala de vară – Orientarea profesională prin testarea abilităților personale și cunoasterea cerintelor de angajare.

Acest proiect este destinat tinerilor care doresc să își cunoască abilitățile persoanale pentru a lua o decizia referitor la dezvoltarea profesioanlă. Orientarea profesională este pilonul de bază pentru alegerea corectă din start profesiei în dependență de abilități. Participanții vor avea posibilitatea să cunoască unele detalii care vor contribui la o mai bună cunoastere a profesiilor, cerințelor de angajare și să discute cu managerii de resurse umane. Școala de vară va oferi tinerilor o experiență unică de cunoastere a realităților de pe piața muncii și ași contura profilul profesional.
Metodele de lucru vor fi interactive cu multe studii de caz si situații practice. Vor putea fi discutate împreună cu experții în domeniu următoarele subiecte:

  • Testarea abilităților profesionale individuale
  • Orientarea profesională pentru o alegere corectă a profesiei
  • Cerințele și tendințele pe piața muncii,
  • Oportunități de dezvoltare profesională prin implicare civică,
  • Dezvoltarea abilităților de comunicare prin jocuri interactive,
  • Rolul dezvoltării relațiilor interpersonale pentru o viitoare colaborare,
  • Procedura de angajare si structura CV si a scrisorii de intenție,
  • Prezentarea la interviu si promovarea personală.

La finalul scolii de vară participanții vor avea profilul profesional individual, dosarul personal pentru a se lansa în procesul de dezvoltare a carierei profesionale.
Sunt invitați să participe la această scoală tinerii de pe teritoriul R. Moldova, care au vârsta între 18 – 21 de ani, vorbitori de limba romana și care au nevoie de asistență în alegerea corecta a vocației profesioanle.
Persoanele interesate trebuie să completeze formularul de aplicare. Scoala va fi organizata în orașul Chisinau în perioada 18-22 iulie 2016.
Organizatorii vor acoperi cheltuielile de masa pe durata scolii de vara.
Cheltuilelile de cazare și transport vor fi acoperite de participanți.
DATA LIMITĂ DE ÎNREGISTRARE ESTE 30 iunie 2016 ORA 18:00
Vă rugăm să completați formularul de aplicare aici: https://docs.google.com/forms/d/1Wb-hfgcLRimoCl3FX-vLSSGlBN34M5WcvuCTiA2Gq8M/viewform?usp=send_form

Rezultatele preselecției vor fi anunțate pe 6 iulie 2016, prin poșta electronică.

Zona Participanţi

(Înregistrarea a luat sfîrșit 20.03.2016 18:00!)
Întrare în cont
Instruire CBP

*Opțiunea este valabilă pentru participanții care au trecut în etapa de instruire!
Organizatori

Resurse utile


Kiss FM Learning.md Portalul instruirii la distanță în Moldova Prognoza meteo în Chisinau pentru 10 zile Ministerul Tineretului și Sportului Unimedia.md Timpul
©CBP 2016  All rights reserved by ANTIM