Confidenţialitate

Pentru asigurarea confidenţialităţii şi respectării drepturilor de autor a informaţiei înaintate de participanţi Regulamentul CBP 2016 prevede următoarele articole:

  • Juriul şi organizatorii competiţiei vor purta mai mare grijă la procesarea dosarelor, şi vor garanta confidenţialitatea maximă posibilă. Totuşi, organizatorii nu poartă răspundere pentru folosirea greşită, furt, anularea sau pierderea dosarelor, cu excepţia cazurilor de neglijenţă totală.
     
  • La înregistrarea pentru Concurs, fiecare participant va accepta regulile competiţiei şi Declaraţia de Confidenţialitate semnată de juriu.
     
  • Proiectele înaintate la Concurs rămân în proprietatea participanţilor.
     
  • Participanţii acceptă că datele lor personale vor fi folosite în scopuri statistice.
     
  • Câştigătorii se angajează să coopereze cu organizatorii Concursului în participarea la conferinţe de presă, interviuri şi alte promovări mass-media post Concurs.
     
  • Participanţii la Concurs trebuie să verifice atent drepturile de proprietate a materialelor folosite în proiectele înaintate. Participanţii vor fi responsabili de obţinerea a tuturor permisiunilor necesare înainte de a folosi informaţia terţă în lucrările sale.
     
  • Paritipanţii vor accepta dreptul organizatorilor de a afişa public informaţia din secţiunea “Ideea afacerii” din Ancheta de Participare completată în contul personal CBP 2016.

Zona Participanţi

(Înregistrarea a luat sfîrșit 20.03.2016 18:00!)
Întrare în cont
Instruire CBP

*Opțiunea este valabilă pentru participanții care au trecut în etapa de instruire!
Organizatori

Resurse utile


Kiss FM Learning.md Portalul instruirii la distanță în Moldova Prognoza meteo în Chisinau pentru 10 zile Ministerul Tineretului și Sportului Unimedia.md Timpul
©CBP 2016  All rights reserved by ANTIM