MAIB se transformă într-un “supermarket financiar”: acum, banca oferă şi servicii de asigurare

Clienţii ţin la banii, timpul şi confortul lor, deaceea aşteaptă soluţii financiare comode, utile şi eficiente. Doi lideri în sectoarele pe care le reprezintă - BC „Moldova Agroindbank” SA şi Compania de Asigurări „Moldasig” SA - conştinetizează aşteptările tot mai exigente ale clienţilor şi răspund cu promptitudine prin lansarea soluţiilor adaptate la necesităţile acestora.

În cadrul unui parteneriat strategic, MAIB şi Moldasig au lansat activitatea de Bancassurance, graţie căreia clienţii obţin o modalitate rapidă, convenabilă și prietenoasă de a beneficia de serivcii de asigurări nemijlocit la filialele şi agenţiile Moldova Agroindbank. Specialiştii băncii au fost instruiţi în domeniu pentru a face faţă cererii vizitatorilor, în conformiatte cu standardele superioare ale calităţii caracteristice pentru BC “Moldova Agroindbank” SA.

Ce este Bancassurance de la Moldova Agroindbank şi Moldasig?
Bancassurance este un sistem de Cross-selling (vînzări încrucişate) a poliţelor de asigurare emise de Moldasig prin intermediul reţelei de filiale şi agenţii ale BC „Moldova Agroindbank” SA, care este una din cele mai ramificate din ţară.  Odată ce noul serviciu se face disponibil la bancă, MAIB se transformă de facto într-un „Supermarket Financiar” unde clienţii obţin un spectru vast de servicii şi produse financiare, inclusiv de asigurări.
Graţie proiectului Bancassurance, direct de la filialele MAIB clienţii pot accesa orice tip de asigurare:

  • Răspundere civilă auto (RCA)
  • Carte Verde
  • CASCO
  • Asigurarea Bunurilor
  • Asigurare medicală în străinătate
  • Asigurare de accidente
  • Asigurarea bunului gajat la obținerea unui credit

Bancassurance, ca o nouă componentă a ofertei comerciale a BC “Moldova Agroindbank” SA, semnifică un alt nivel al calităţii deservirii clienţilor, deoarece reduce timpul şi costurile pentru clienţi, sporind totodată confortul şi siguranţa lor. Iar acest fapt se încadrează în procesul de transformare a MAIB îmtr-o bancă modernă, conformă standardelor bancare europene.  


Detalii - la Serviciul InfoTel MAIB: 022/ 268 999
www.maib.md şi la Compania  Moldasig: 0 22/ 889 889 www.moldasig.md.  

 

Zona Participanţi

(Înregistrarea a luat sfîrșit 20.03.2016 18:00!)
Întrare în cont
Instruire CBP

*Opțiunea este valabilă pentru participanții care au trecut în etapa de instruire!
Organizatori

Resurse utile


Kiss FM Learning.md Portalul instruirii la distanță în Moldova Prognoza meteo în Chisinau pentru 10 zile Ministerul Tineretului și Sportului Unimedia.md Timpul
©CBP 2016  All rights reserved by ANTIM