Comunicat de presa Scoala de Iarna pentru Tinerii Antreprenori


 Asociatia Nationala a Tinerilor Manageri din Moldova in parteneriat cu EBA si ASEM a organizat Scoala de iarna pentru tinerii antreprenori.


In perioada 21-26 Ianuarie, Asociatia Nationala a Tinerilor Manageri din Moldova in parteneriat cu Asociatia Bussinesului European, Camera internațională a tinerilor si Academia de studii economice din Moldova au desfășurat cea de a doua ediție a “Scolii de iarna pentru tinerii antreprenori”.
Pe parcursul celor 6 zile, 50 de tineri antreprenori din diverse industrii din RM au beneficiat de recomandările practice, si studiile de caz împărtășite de cei mai remarcabili experți din cadrul companiilor internaționale și locale. Tinerii antreprenori , mulți din care nu au studii economice, însa au afaceri, au avut ocazia sa-si îmbogățească cunoștințele sale in astfel de domenii ca: practici manageriale, marketing si comunicare, aspectele fiscale, aspectele legale, management financiar, managementul vânzărilor, relatiile cu banca, managementul resurselor umane, adresând întrebările sale și obținând diverse soluții practice pentru problemele cu care se confrunta.

„ Școala de iarna EBA este a doua școala EBA la care particip. Pe lângă faptul ca am învățat o mulțime de lucruri importante in diverse domenii, am dezvoltat si o rețea de prieteni si clienți, astfel creând noi parteneriate. „ a menționat Igor Blanari de la compania „JustStudiumAnima”
”Pentru mine școala de iarna reprezintă o investiție importantă in activitatea profesională. Discuțiile interactive, recomandările practice, ilustrarea unor studii de caz, etc mi-au dat încredere, noi viziuni si tehnici de succes pentru mine si oamenii pe care ii conduc” a recunoscut Plămădeală Ion, compania „Gheolaris”

”Școala de iarna EBA este proiect util, oferit la momentul potrivit tinerilor antreprenori. Abordarea interactiva a cursului, unde participanții au avut ocazia sa adreseze întrebări si să obțină răspunsuri concrete, este una extrem de utilă. In mod special am apreciat discuția pe care am avut-o cu Ana Afteni de la Coca Cola, Maxim Banaga de la PWC, Alexandru Turcan de la Biroul de avocați Turcan Cazac, aceștia venind cu niște soluții clare pentru problemele pe care le-am abordat in cadrul acestui curs„ a explicat Sergiu Tabarcea, fondator al www.bancamea.md
Reiteram Școala de iarna EBA este un proiect al Asociației Businessului European in Moldova, oferit de fondatorii si membrii EBA tinerilor antreprenori. Cursul se desfășoară pentru a doua oara, fiind oferit gratis in Parteneriat cu ANTIM si JCI.

Sesiunile in cadrul Scolii de iarna EBA au fost oferite de experții din cadrul Gas Natural Fenosa, BCR Chisinau, Moldcell, Coca Cola, Aegis Consulting, Mobiasbancă Groupe Société Générale, Biroul de avocați Turcan Cazac.


 

Zona Participanţi

(Înregistrarea a luat sfîrșit 20.03.2016 18:00!)
Întrare în cont
Instruire CBP

*Opțiunea este valabilă pentru participanții care au trecut în etapa de instruire!
Organizatori

Resurse utile


Kiss FM Learning.md Portalul instruirii la distanță în Moldova Prognoza meteo în Chisinau pentru 10 zile Ministerul Tineretului și Sportului Unimedia.md Timpul
©CBP 2016  All rights reserved by ANTIM